Din Tømrer & tagspecialist - En stærk spiller i byggebranchen.

​Udskiftning af vinduer og døre på professionel vis

Mangler du hjælp til montering af nye vinduer og døre? Så er du til hver en tid velkommen til at kontakte Din Tømrer og Tagspecialist ApS for kompetent hjælp. Vi har mange års erfaring med blandt andet udskiftning af vinduer og døre, hvorfor du trygt kan samarbejde med os. Vi kører blandt andet ud til kunder i Fredericia, Middelfart og Kolding, men vi kommer også gerne uden for disse områder.

Vi er en professionel og kompetent samarbejdspartner, som altid overholder alle vores aftaler. Vi tilbyder udskiftning af døre og vinduer hos både private og erhvervskunder. Vi har erfaring med alle typer af vinduer, men vi arbejder primært med Velux, da vi ved, at de isolerer bedst og holder længe.

Hvad koster udskiftning af vinduer?

Den eksakte pris på udskiftning af vinduer afhænger af opgavens omfang. Her spiller antallet af vinduer samt typen en rolle for den samlede pris. Det kan eksempelvis være, du ønsker nogle særlige vinduer efter mål. Hos os kan du dog forvente konkurrencedygtige og rimelige priser hver gang, uanset opgaven.

Hvis du er i tvivl om, hvilke vinduer du skal vælge, så kan du til hver en tid få professionel rådgivning og vejledning her hos os. Vi sætter gerne tid af til en god snak med dig, hvor vi lytter til dine ønsker og forventninger, hvorefter vi finder den rette løsning. Spar penge med nye døre og vinduer! 

Kontakt os for flere informationer

Hvis du ønsker flere informationer, så er du velkommen til at kontakte os med det samme. Du kan ringe på telefon 4292 7198 eller sende en mail til kontakt@dtts.dk, så vender vi tilbage snarest muligt med svar på dine spørgsmål.

3 gode grunde til at vælge
​Din Tømrer og Tagspecialist

Alsidige og rådgivende

Hos os får du god rådgivning i, hvad der er bedst for dig og dit projekt.​

Kvalitetsbevidst tømrerarbejde

Hvad enten du er privat eller erhverv, får du altid den bedste kvalitet.

100% tilfredshedsgaranti 

Vi står 100% inde for vores håndværk.
Læs mere her

Husk du kan få Håndværkerfradrag for energiforbedring på din bolig.

Læs mere her

Find ydelser og services​

​Leder du efter en bestemt ydelse, information om virksomheden eller nøgletal? Find dem her.

Kontaktoplysninger

​Din Tømrer & Tagspecialist ApS

Taulov Kirkevej 42, 7000 Fredericia

Se rutevejledning

Telefon:​ 4292 7198

E-mail: kontakt@dtts.dk