Din Tømrer & tagspecialist - En stærk spiller i byggebranchen.

Om Din Tømrer og Tagspecialist​

​Din Tømrer & Tagspecialist ApS løser alle opgaver inden for snedker- og tømrerfaget. Når huset trænger til en tilbygning, når gulvet trænger til en overhaling eller paneler, døre og vinduer har brug for en kærlig hånd, står vi klar til at udføre arbejdet. Vi sætter en ære i, at slutresultatet bliver smukt, solidt og på alle måder lever op til dine forventninger. Derfor gør vi meget ud af at levere en grundig rådgivning, inden arbejdet går i gang, så der er en fælles forståelse for, hvordan arbejdet skal udføres.

Læs om os her på siden og kontakt os for flere informationer. Din Tømrer & Tagspecialist ApS er en velrenommeret virksomhed, der udfører tømrer- og snedkeropgaver for både private og virksomheder. Vi tilbyder 100% Tilfredsheds garanti. Garantien dækker hele dit projekt, hvis der skulle opstå fejl og mangler. Vi kan ikke lide tanken om, at du ikke skulle være tilfreds med den ydelse som du har købt hos os. Er der det mindste galt med slutresultatet, kommer vi omgående og udbeder dette. 

Vi rådgiver om formgivning af alt fra køkkener og kviste til helårshuse og sommerhuse. I hele forløbet lægger vi vægt på samarbejde og dialog med kunden. Kvalitetshåndværk og professionalisme er nøglebegreber for vores virksomhed. Her på siden kan du se, hvilke opgaver vi løser. Du er også velkommen til at komme forbi vores værksted eller kontakte os telefonisk. Kontakt os i dag og hør nærmere.

3 gode grunde til at vælge
​Din Tømrer og Tagspecialist

Alsidige og rådgivende

Hos os får du god rådgivning i, hvad der er bedst for dig og dit projekt.​

Kvalitetsbevidst tømrerarbejde

Hvad enten du er privat eller erhverv, får du altid den bedste kvalitet.

100% tilfredshedsgaranti 

Vi står 100% inde for vores håndværk.
Læs mere her

Husk du kan få Håndværkerfradrag for energiforbedring på din bolig.

Læs mere her

Find ydelser og services​

​Leder du efter en bestemt ydelse, information om virksomheden eller nøgletal? Find dem her.

Kontaktoplysninger

​Din Tømrer & Tagspecialist ApS

Taulov Kirkevej 42, 7000 Fredericia

Se rutevejledning

Telefon:​ 4292 7198

E-mail: kontakt@dtts.dk